WELKOM OP DE INSCHRIJFPAGINA

Schrijf hier in voor de Rozenmaondag op maandag 20 februari 2023.  Vul de onderstaande vragen in en klik op verzenden. Vergeet hierbij niet een vinkje te plaatsen bij de algemene reglementen van de Stichting Rozenmaondag en bij “ik ben géén Robot”. Deze laatste is noodzakelijk om spam-mail te voorkomen.

Als u mee wilt doen met de Rozenmaôndag optocht dient u akkoord te gaan met het reglement van de Stichting Rozenmaondag en waar u zich aan moet houden. Dit reglement is dit jaar in overleg met de Gemeente en overige verenigingen veranderd, en is voor de duidelijkheid bijgevoegd als bijlage bij deze email. Lees deze aandachtig door en houd je aan de beschreven regels van het reglement. Het niet houden aan het reglement kan leiden tot uitsluiting voor de optocht, tijdens de optocht of zelfs tot uitsluiting bij overige verenigingen/stichtingen in dit jaar of volgende jaren.

Succes met de inschrijving en we zien u graag terug op 20 februari 2023. Veel plezier tijdens de bouw en de voorbereiding ervan….

Stichting Rozenmaondag Beek-Berg en Dal


  VRAGENLIJST ROZENMAONDAG 2023

  Voornaam

  Achternaam

  Straat

  Huisnummer

  Postcode

  Plaats

  Mobiel telefoonnummer

  E-mail (zonder geldige emailadres is een inschrijving niet mogelijk!

  Wat is de naam van uw Carnavalsvereniging of Groep?

  Hoe lang bestaat deze?

  Hoeveel leden heeft deze vereniging?

  Wat is de naam van de website van Uw vereniging?

  Hoe wilt U meedoen (slechts 1 keuze mogelijkheid)

  Indien U met meerdere groepen wilt deelnemen dient U deze apart in te schrijven.

  Geef de lengte van de wagen of groep op in meters

  Geef hier een beschrijving van wat U uit wilt beelden. Denk hierbij bv aan het doel, de reden, waarom, etc. Probeer dit zo volledig mogelijk te verwoorden.  REGLEMENT

  IK GA AKKOORD MET HET REGLEMENT VAN DE STICHTING ROZENMAONDAG EN HOUD MIJ HIERAAN!!

  Dit reglement is in 2020 veranderd in overleg met de Gemeente en overige verenigingen en is voor de duidelijkheid vermeld als link in de email. Lees deze aandachtig door en hou je aan de beschreven regels van het reglement. U vind deze ook op de website onder Reglement 2023. Het niet houden aan het reglement kan leiden tot uitsluiting vóór de optocht, tijdens de optocht of zelfs tot uitsluiting bij overige verenigingen/stichtingen in dit jaar of volgende jaren.

  LET OP: HEEFT U HIER LINKS HET VAKJE AANGEKLIKT? HIERMEE GAAT U AKKOORD MET HET REGLEMENT VAN DE STICHTING ROZENMAONDAG. ZONDER DEZE VINK KOMT U NIET VERDER EN KUNT U NIET INSCHRIJVEN!!  Nadat de gegevens goed bij ons zijn ontvangen krijgt u automatisch een email terug op het opgegeven e-mailadres met de ingevoerde gegevens. Controleer deze a.u.b. een geef wijzigingen graag z.s.m. door op info@rozenmaondag.nl

  Van onze secretaris zult u ter zijner tijd een brief ontvangen met de verdere gegevens en de locatie en tijdstip voor het ophalen van de startnummers. Dit zal op een later tijdstip gaan plaatsvinden.