WELKOM OP DE INSCHRIJFPAGINA

Schrijf hier in voor de Rozenmaondag op maandag 4 maart.  Vul de onderstaande vragen in en klik op verzenden. Vergeet hierbij niet een vinkje te plaatsen bij de algemene reglementen van de Stichting Rozenmaondag en bij “ik ben géén Robot”. Deze laatste is noodzakelijk om spam-mail te voorkomen.

Succes met de inschrijving en we zien u graag terug op 4 maart 2019. Veel plezier tijdens de bouw en de voorbereiding ervan….

Stichting Rozenmaondag Beek-Berg en Dal


VRAGENLIJST ROZENMAONDAG 2019

Voornaam

Achternaam

Straat

Huisnummer

Postcode

Plaats

Mobiel telefoonnummer

E-mail (zonder geldige emailadres is een inschrijving niet mogelijk!

Wat is de naam van uw Carnavalsvereniging of Groep?

Hoe lang bestaat deze?

Hoeveel leden heeft deze vereniging?

Wat is de naam van de website van Uw vereniging?

Hoe wilt U meedoen (slechts 1 keuze mogelijkheid)

Indien U met meerdere groepen wilt deelnemen dient U deze apart in te schrijven.

Geef de lengte van de wagen of groep op in meters

Geef hier een beschrijving van wat U uit wilt beelden. Denk hierbij bv aan het doel, de reden, waarom, etc. Probeer dit zo volledig mogelijk te verwoorden.REGLEMENT

Ik ga akkoord met het reglement van de Stichting Rozenmaondag en houd mij hieraan!

LET OP: HEEFT U HIER LINKS HET VAKJE AANGEKLIKT? HIERMEE GAAT U AKKOORD MET HET REGLEMENT VAN DE STICHTING ROZENMAONDAG. ZONDER DEZE VINK KOMT U NIET VERDER EN KUNT U NIET INSCHRIJVEN!!Nadat de gegevens goed bij ons zijn ontvangen krijgt u automatisch een email terug op het opgegeven e-mailadres met de ingevoerde gegevens. Controleer deze a.u.b. een geef wijzigingen graag z.s.m. door op inschrijving@rozenmaondag.nl

Van onze secretaris zult u ter zijner tijd een brief ontvangen met de verdere gegevens en de locatie en tijdstip voor het ophalen van de startnummers. Dit zal op een laat tijdstip gaan plaatsvinden.